Nu bereikbaar via WhatsApp - voor snellere response

Beste lezers,

Deze week hebben we een nieuwe manier toegevoegd om met ons in contact te komen: WhatsApp! We willen het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om met ons in contact te komen en daarom hebben we besloten om ons bereikbaarheidsaanbod uit te breiden.

Het gebruik van WhatsApp voor zakelijke doeleinden is de afgelopen jaren enorm toegenomen. We begrijpen dat veel van onze klanten tegenwoordig liever chatten dan bellen of e-mailen. WhatsApp biedt een snelle en gemakkelijke manier om contact met ons op te nemen en vragen te stellen.

Naast het toevoegen van WhatsApp aan ons bereikbaarheidsaanbod, zijn we ook toegewijd om onze klantenservice voortdurend te verbeteren. We willen onze klanten altijd de best mogelijke service bieden en ervoor zorgen dat we snel en efficiënt reageren op alle vragen die gesteld worden.

Met de toevoeging van WhatsApp zijn we in staat om nog sneller te reageren op vragen en verzoeken van onze klanten. Onze klantenserviceteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij eventuele problemen.

We hopen dat deze update aangeeft hoe toegewijd we zijn om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp, of via een van onze andere kanalen, als u vragen heeft of hulp nodig heeft.

WhatsApp: 06 263 983 74

Terug naar blog