Pokemon - Scarlet & Violet - Obsidian Flames

Pokemon fans opgelet! Er komt een nieuwe set genaamd Obsidian Flame uit op 11 augustus 2023 en het belooft een ongelooflijk spannende ervaring te worden. De set bevat veel nieuwe en opwindende kaarten, waaronder de Tera Dark Type Charizard ex.

Als je een fan bent van Pokemon kaarten, dan wil je deze nieuwe set niet missen. Het bevat niet alleen een aantal van de sterkste en zeldzaamste kaarten ooit gemaakt, maar ook een breed scala aan nieuwe karakters en ontwerpen die je zeker zullen verrassen.

Een van de hoogtepunten van de set is de Tera Dark Type Charizard ex. Deze kaart is zeker een van de meest gewilde en zeldzame kaarten die ooit zijn gemaakt en zal zeker een aanwinst zijn voor elke Pokemon kaartverzameling. Maar er zijn nog veel meer kaarten in deze set die de moeite waard zijn om te verzamelen en te ruilen met vrienden.

Hoewel het logo van de set nog niet is onthuld, kunnen we er zeker van zijn dat het ontwerp net zo indrukwekkend zal zijn als de kaarten die erin zitten. De Pokemon Company staat erom bekend om hun hoogwaardige producten en zorgt er altijd voor dat ze er fantastisch uitzien.

Als je op zoek bent naar de nieuwste en beste Pokemon kaarten, dan is de Obsidian Flame set iets voor jou. Zorg ervoor dat je de release datum, 11 augustus 2023, in je agenda markeert, zodat je deze set niet mist. Vergeet ook niet om je vrienden en medeverzamelaars te informeren, zodat ze zich ook kunnen voorbereiden op deze spannende nieuwe release.

Al met al is de Obsidian Flame set een geweldige kans om je Pokemon kaartverzameling uit te breiden en nieuwe karakters en ontwerpen te ontdekken. Mis het niet!

Terug naar blog