Pokemon Brilliant Stars Product Tips

Pokemon Brilliant Stars Product Tips

Deze week is de release van Sword And Shield 9 Brilliant Stars. Is dit de briljantste set van Pokémon ooit? Die beslissing laten we aan jullie over, we kunnen wel zeggen dat de set een aantal mooie kaarten bevat. We hebben voor jullie een top 3 producten lijst gemaakt om te beginnen met deze set.

3 Booster Pack Blister 

Op de derde plek staan de 3 booster pack blister. Dit product is zeer populair geworden door de hoge pull rate van vorige sets. De 3 pack blister komt in drie varianten: Leafeon en Glaceon.

Elite Trainer Box

Op de tweede plek staat de elite trainer box. Over het algemeen heeft de elite trainer box een goede pull rate. Vaak zit er minimaal 1 goede kaart in een elite trainer box. Dit kan niet gegarandeerd worden. Hoe hoog de pull rate van de brilliant stars elite trainer box is gaan we binnenkort zien.

 

 

Brilliant Stars Booster Box

Je had het misschien al kunnen raden. De eeste plek gaat naar de Brilliant Stars Booster box en die bevat 36 booster packs, geen enkel ander product heeft zoveel booster packs. Wil je veel booster packs open maken om de chase cards te vinden dan is dit product voor jou!

Terug naar blog