Welke Pokémon Lost Origin producten zijn er allemaal?

Welke Pokémon Lost Origin producten zijn er allemaal?

De Pokémon producten vliegen je om de oren. Het is soms niet meer bij te houden welke producten er allemaal uit komen. Vanaf nu hoef je hier niet meer over te stressen. We gaan bij elke release voor jullie op een rij zetten welke Pokémon producten er beschikbaar zijn.

Wat kun je verwachten in de maand september?

Het is je vast niet ontgaan, vandaag is de release dag van nieuwe set Lost Origin! Laten we kijken welke producten er allemaal beschikbaar zijn en wat de favoriet is.

Lost Origin Booster Box

De Lost Origin booster box is op dit moment de favoriet van de meeste mensen. De booster box 36 booster packs die je goed op weg helpen om jouw verzameling compleet te maken. Booster boxen zijn ook een goede investering voor de toekomst. Het enige wat je hoeft te doen is je booster box te beschermen en in de kast te zetten. Het is vergelijkbaar met slapend rijk worden! Het is wel verstandig om wat meer nachten te slapen.

Lost Origin Elite Trainer Box

ETB’s blijven een uniek product. Je krijgt diverse mooie producten waaronder booster packs, sleeves, boekjes etc. Het is een zeer leuk product om open te maken of om sealed te bewaren. De elite trainer box heeft de legendarische giratina van Pokémon platinum, diamond en pearl als artwork. 

Lost Origin 3 Blisters

Bij de release van Lost Origin zijn er zoals gewoonlijk twee blister varianten. De hoeveelheid packs is bij beide blisters hetzelfde. Het enige verschil is de promo kaart die in de blister zit.

De Lost Origin blister met de Regigigas promo kaart.

De Lost Origin blister met de Weavile promo kaart.

Lost Origin Build and Battle Stadium

De build and battle stadium is het product om meteen aan de slag te gaan met het spel. Naast de benodigde spullen om het spel te spelen zitten er ook twee pre-lease kits in. De pre-release kit bevat 1 van de 4 pre-release promo's van Lost Origin.

 

Lost Origin Premium Checklane

Net zoals de blisters komen de premium checklane ook in twee varianten. Een premium checklane bestaat uit een boosterpack plus 3 Pokémon kaarten.

   

 

Lost Origin Sleeved Boosters

Het laatste product van de Lost Origin set zijn de sleeved boosters. De Lost Origin sleeved boosters komen in 4 varianten. 

   

 

Terug naar blog